een pyjama voor mijn papa


Vorig jaar maakte ik al een pyjama voor mijn papa, als vaderdag geschenkje. Deze keer vroeg hij zelf om een nieuwe en mocht hij ook de stof mee kiezen. Al denk ik dat mijn mama eigenlijk gekozen heeft ;-).
In beide gevallen vertrok ik van twee patronen van LMV: het tour T-shirt en de Marvin Joggingbroek. Bij de broek maakte ik de zakken iets groter deze keer, misschien moeten ze een volgend keertje nog wat groter maar dat zal ik wel horen deze winter denk ik.Ik had een klein overlock-accidentje aan het kruis, bochten stikken met de overlock moet ik duidelijk nog wat oefenen, maar met wat gepruts is er bijna niets meer van te zien (sjjjjt ). Aan de voeten gebruikte ik boordstof om zo voldoende rekbaarheid te hebben om de voeten erdoor te krijgen, want daar is het redelijk smal gerekend (ik verbrede dat de vorige keer al een beetje).


Misschien herkennen jullie het stofje van het T-shirt van deze foto's. Ik heb nog voldoende over om iets voor mezelf te maken, dus misschien verschijnt er binnenkort nog een naaisel met dit stofje op de blog.

Ik bestelde gisteren ook nog stof voor een zomerpyjama voor mijn papa, bij het nakijken van de kledij voor op reis bleek dat zijn zomerpyjama's hun beste tijd gehad hebben en door de solden bij Madeline De Stoffenmadam kan ik een pyjama maken voor ongeveer 15 euro.


Reacties

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang