Twinning

Op black friday (eigenlijk de avond ervoor) kocht ik enkele stofjes bij mon depot waaronder dit antraciet tricotje. Ik kocht ook nog een ander petroliumkleurig tricotje van Lucy toen maar dat is van een dunnere kwaliteit.
Toen ik beide stofjes aan de echtgenoot toonde lagen ze op elkaar en vond hij vooral de combinatie mooi. Door het grote verschil in dikte durfde ik ze niet combineren maar trok ik naar de stoffenmadam om een gelijkaardig tricotje te kopen zodat er een combinatie kon gevormd worden met het antraciet stofje.


Ik kocht voldoende van dit antraciet stofje om een volledige billie met lange mouwen uit te maken maar doordat ik combineerde met het donkerdere stofje, schoot er nog meer dan genoeg over om voor mezelf ook een t-shirt te maken. 
Hiervoor koos ik voor het model uit my image dat je hier al zag maar dan met een aster halsopening. De halsboord maakte ik uit het donkerdere stofje om een contrast te bekomen.

Zo heb ik dus voor het eerst voor twinning tussen ons tweetjes gezorgd ;-). Het is te zeggen, de enige andere twinning tussen ons tweetjes is ons rode kruis pak.

patroontjes: billie zonen 09 en combinatie van my image t-shirt en aster trui
stofjes: mon depot en de stoffenmadam

Reacties

 1. Leuk samen zo. Zo wordt de billie met nig extra liefde gedragen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik denk het ook, al moet hij nu nog gestreken worden voor hij nog eens kan gedragen worden ;-) sjjjtt

   Verwijderen
 2. Geweldig, die twinning !!
  En toffe foto's van jullie tweetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks!
   Het leuke vind ik dat het pas opvalt als we echt naast elkaar staan, mijn zus deed er een paar uurtjes over om het te zien op kerstavond.

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang