uit de oude doos: de sunny pants

Toen ik de blogpost over de Tierras joggers aan het schrijven was, bedacht ik mij dat ik mijn 'normale' sunny pants nog nooit geblogd had. (De pyjamaversies werden hier en hier wel al geblogd.)Dit stofje kocht ik twee jaar geleden bij de stoffenmadam en werd vrij snel omgetoverd tot een sunny pants. Ik combineer deze met een rood bloesje en rode hakken om te gaan werken, of gewoon met een rood t-shirt en sandalen op reis.

Over de sunny pants valt weinig te zeggen natuurlijk, ze zit snel in elkaar. Als je niet-rekbare stof gebruikt dan klopt de maat ook heel goed. De meeste zullen deze wel moeten verlengen, maar met mijn 1m63 had ik daar geen last van.
Aangezien ik toen nog niet zo lang naaide, maakte ik eerst twee testversies, eentje in een stofje dat aartslelijk was en eentje in een draagbaar stofje dat ik uit de voorraad van mijn mama haalde. Van die laatste versie ben ik ook tevreden, behalve dat de tailleband daar nog wat te hoog is naar mijn zin. Ik draag die versie dus ook nog regelmatig maar niet om te gaan werken.


Ook deze lente en zomer zullen deze broeken vaak uit de kast komen want helaas zijn we hier in België niet gezegend met een droog en zonnig klimaat... Ik vind die broeken ook ideaal voor vliegreizen naar warmere oorden, je vries niet dood op Belgische bodem en kan ze gemakkelijk in het toilet omwisselen voor een shortje eenmaal je de zon ziet.

Reacties

 1. Dit is nu eens een van de eerste Sunny Pants die ik ook écht mooi vind, al helemaal in combinatie met dat bloesje ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een schone Sunny pants !! Zoals Sarah al zei, de schoonste die al passeerde op het www...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooie versie, ik hou er ook erg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijft een leuk patroontje! Heel mooie versie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me alleen maar aansluiten. De eerste die ik zie, die me doet denken: dat wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit hoor!! Goed dat je'm nog blogt, ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang