workshop bomber bij Madeline de StoffenmadamAls de workshops bij de stoffenmadam online komen dan moet je snel zijn. Gelukkig vond ik snel een gaatje in de agenda om de workshop bomber te volgen.

Al snel na het inschrijven volgde het twijfelen over het stofje. Samen met Lien twijfelde ik over een basisversie die op alles past of een eye catcher. Uiteindelijk denk ik dat i met deze stof een goed compromis gevonden heb.

Als boordjes koos ik voor de slechte kant van mijn buitenstof en voor de voering nam ik tetrastof. Echt een aanrader want het voelt zalig.Binnenin voorzag ik een ophanglusje en uiteraard ook mijn labeltje.

Aanvankelijk wou ik de paspelzakken maken maar omwille van de stofkeuze koos ik toch voor de steekzakken. De strepen daar heb ik dan wel echt mijn werk van gemaakt, die lopen echt door (pluim voor mezelf ;-) ). Wie goede tips wilt over het werken met strepen kan ik deze link aanraden. De workshop zelf was uiteraard weer een dagje ontspanning, met Joke haar deskundige uitleg viel zelfs het vloeken mee.De stofjes die kocht ik bij de stoffenmadam, je vindt ze hier en hier. Het jacquard stofje bestaat ook in het koraal en is in beide kleuren in korting.
Het was de eerste keer dat ik voor jacquard koos, maar zeker niet de laatste.

Reacties

 1. Waw, Delphine! Hij is echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, super advies gekregen bij het kiezen van de stofjes en alletwee een goeie kwaliteit, als je dat samenvoegt met de uitleg van Joke dan krijg je dit ;-)

   Verwijderen
 2. Heel tof en zo een makkelijk jasje gaat volgens mij veel gedragen worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk het ook, in de zomer als jasje en in het najaar gewoon binnen als vestje

   Verwijderen
 3. Heel leuke basic. Kocht je dan die stofjes daar in de winkel en naaide je zonder voorwassen? Of koos je op voorhand?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik koos op voorhand en alles is voorgewassen. Sommigen kochten hun boordstof wel nog de dag zelf maar dat had ik niet nodig

   Verwijderen
 4. Wauw, Delphine! Liet jij nu ook echt die strepen doorlopen op je mouwen? Dat deel had ik precies gemist... Woepsie! Maar wat een karwei, zeg! Het resultaat is bangelijk mooi! Ik heb vorige maand die koraalversie voor mijn dochter gekocht... Zo'n mooie en toffe stof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! De print op de mouwen loopt door tussen de achter en voormouw en de mouwen zijn symmetrisch. De stof is breed dis voor je dochter komt dat zeker goed. Alle stukken konden naast elkaar (behalve de mouwen eronder ) waardoor ik lijntjes kon trekken met krijt tussen de overeenkomstige punten

   Verwijderen
 5. Heel knap gemaakt!! Chapeau voor de doorlopende print (y)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is gewoon een winkelexemplaar, wat zeg ik, een sjieke-winkel waardig, zo eentje waar er geen draadje loshangt én er aandacht is voor zo'n dingen als strepen die doorlopen en van die gingen. Erg erg mooi Delphine!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ooooh bedankt! Ik ben intussen al aan het denken wat het volgende exemplaar wordt.

   Verwijderen
 7. Fantastisch resultaat, Delphine, gewoon helemaal af!! Super als je zo kan genieten van een workshop en met een prachtig stuk naar huis kan gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad leuk om met een goed gevoel (en nieuwe bomber ;-) ) naar huis te kunnen gaan, deze wordt zeker vervolgd (en ik hoop op nog veel leuke workshops).

   Verwijderen
 8. oh, ik had deze nog niet gezien. Echt super mooi. lang leve de suggesties onderaan je blog, anders had ik deze voor altijd gemist, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. soms vraag je je af waarom ze er staan maar hiervoor dus blijkbaar ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang