workshop houten juweeltjes bij Superette NinetteAf en toe zag ik heel mooie foto's van houten juweeltjes gemaakt bij Superette Ninette op instagram verschijnen. Dat wou ik ook. Er stond toen niet direct een workshop gepland maar je kan er ook zelf eentje organiseren als je met voldoende personen bent. Dat leek eerst te lukken, maar toen er plots nog iemand afgezegd had, werd het wel heel spannend. Ik denk niet dat ik nog snel zelf iets zal organiseren.

Maar eind goed al goed, gisteren zaten we dan in het gezellige winkeltje in Lier juweeltjes te maken. Omdat juweeltjes vooral gedragen moeten worden, koos ik vooraf in mijn kleerkast een outfit uit om ze mee te combineren. Ik koos voor dit blauwe kleedje.Het idee voor mijn eerste paar oorringen was er snel, een bijpassende ketting verzinnen vond ik moeilijker maar ik besloot om voor eenvoud te gaan.Er was nog tijd om een tweede setje te maken, hierbij wou ik persé eens de stempels uittesten en ook de zachte randjes van deze parels wou ik zelf proberen. Mijn zus had mooi rood gemengd op haar mengplaatje dat ik mocht lenen.

De workshop was zeker de moeite waard, de tijd vloog voorbij. Wat mij betreft zeker een workshop die ik nog eens ga volgen (maar dan gewoon aansluiten bij een georganiseerde) want ik heb nog heel veel inspiratie voor extra juweeltjes.

Reacties

 1. Zalig om zelfs je juwelen zelf te maken, helemaal afgestemd op je zelfgemaakte outfit! Ik ben helemaal verliefd op de kleuren van je tweede setje...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Inderdaad heel leuk om zo een outfit af te kunnen maken

   Verwijderen
 2. Heel tof gemaakt!! Nu nog een bijpassende outfit? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mijn kleerkast kennende is het onwaarschijnlijk dat er geen bijpassende outfit in hangt ;-)

   Verwijderen
  2. Zijn dat houten juwelen? Prachtig !

   Verwijderen
  3. Ja. Je kan akkemall verschillende vormpjes kiezen die je dan beschildert of met andere technieken bewerkt en dan 1 geheel van maakt.

   Verwijderen
 3. Leuk gedaan! Vooral die oorbellen vind ik cuties.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie