Mijn naaiplekje zoals het is

MamC daagde mij uit om mijn naaiplekje te fotograferen zonder het eerst op te ruimen, een uitdaging die oorspronkelijk van Davina komt. Aangezien ik toen niet thuis was lukte het mij niet onmiddellijk maar hier heb je het dus. Ik nam de foto's snel met mijn smartphone vandaar de iets mindere kwaliteit.Uiteraard is er geen naaiplekje zonder naaimachines, deze staan op een tafel die ik in Ikea kocht, het is een glazen blad en dat hoor je wel als mijn overlock aan het trillen is. Een beetje rommel errond uiteraard ;-).In deze kast kan je mijn niet-gewassen stofjes terugvinden, het bloesje dat er aan hangt is eentje dat net af was en nog gefotografeerd moest worden.In de tweede kast vind je mijn voorgewassen stofjes terug, het bloesje dat hier aan hangt is er eentje dat net gestreken is, het is deze pam top. En ernaast mijn wolmand. Op de kast staan glazen potjes met naaigaren en mijn labeltjes, ook elastiek en vormband enz kan je hier terugvinden.
Mijn naaikamertje is ook de plaats waar ik strijk, je vindt er dus mijn strijkplank en strijk terug (of toch een deel ervan, er was meer toen ;-) ), op het stoeltje zie je nog twee restjes stof waarvoor ik nog een bestemming wil vinden.

Mijn tijdschriften liggen voorlopig nog ergens anders dus vandaar dat je die hier niet op terug vindt.

Ik daag bij deze Naaisgerief_Tinne uit (omdat ze mij durver vond ;-) ) en Lunatiek (omdat ik heel nieuwsgierig ben ;-) ).

Reacties

 1. Leuk dat we ook bij jou even mogen binnenkijken Delphine. Mooie top die daar hangt trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks, als ik eventjes een droog momentje vind dit weekend dan neem ik er foto's van

   Verwijderen
 2. Oooh, dat ziet er een mooi blousje uit! ;)
  En die tafel van Ikea... Die steken al zo lang men ogen uit, prachtige tafels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks. inderdaad die tafels vond ik ook al lang prachtig, daarom dat ik er het trillen van de overlock maar bijneem, het zou jammer zijn om er iets op te leggen en zo de tafel te verstoppen

   Verwijderen
 3. Dat ziet er goed georganiseerd uit! Ik deed heel gauw een IG-fotootje, want na dagenlang zieke kindjes had ik het te pakken... maar ik zou zeggen, om het totaalplaatje te zien moet je maar eens hier in mijn livingske komen naaien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oei, hopelijk al wat beter. en dat voorstel neem ik graag aan ;-) uiteraard ook eens welkom in mijn living (want zoveel plaats is er nu ook niet in mijn naaikamertje ;-) )

   Verwijderen
 4. I like your article…..Thanks for sharing
  https://www.rulesofsurvivalforpc.net

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang