mijn tweede explorer tote



Vorig jaar maakte ik mijn eerste Explorer tote tijdens een workshop bij Jace Did it, een leuk dagje me-time dat resulteerde in een tas die heel vaak gebruikt wordt. Snel erna wou ik een winterversie maken met een donkerder stofje langs buiten. Ik kocht toen ook vrij snel dit buitenstofje bij Pieke Wieke en de rest van de benodigheden bij Kbas (en de rits bij Veritas). Ik vond alleen niet zo snel een geschikt katoentje voor de voering maar toen de winter op zijn einde liep kocht ik er toch nog eentje bij Pieke Wieke.



Op een dagje vrijaf eind maart werd deze tas in elkaar gezet. Ik stelde het telkens uit omdat ik bij mijn eerste versie met mijn naaimachine op één punt vastliep, maar deze keer ging het wel vlot. Het buitenstofje is net iets dunner dan bij de vorige versie, dus waarschijnlijk ligt het daaraan. Doordat er zoveel tijd zat tussen het maken van versie één en twee, wist ik niet zo goed meer hoe alles in elkaar moest gezet worden qua versteviging enz, maar een berichtje naar Jace Did it later was dit probleem ook opgelost. Bedankt An!



De tas ging mee op een weekend naar zee zodat ik foto's kon nemen en tegelijk kon uittesten of ook deze versie een favorietje zou worden. En jawel hoor, ook van deze versie ben ik heel tevreden, door de andere stofkeuze werd het een totaal andere tas dan de vorige. Aangezien deze versie net iets minder opvallend is dan mijn eerste, is ze voor nog meer gelegenheden geschikt en vermoed ik dat ze nog iets vaker uit de kast zal komen.

Reacties

 1. Reacties
  1. Thanks, ik ben ook tevreden. Altijd moeilijk om het vooraf helemaal voor te stellen

   Verwijderen
 2. Wat een mooie tas !! Wel nieuwsgierig naar dat stofje aan de binnenkant ;-p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, ja de foto's waren een beetje mislukt daarvan ;-) maar ik post één van dezer eens een fotootje op mijn facebook

   Verwijderen
 3. Ik vind 'm stiekem zelfs mooier dan de eerste versie, schoon gerief Delphine!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! De eerste doet mij gewoon zo hard aan zomer denken dat ik er vrolijk van word, deze is iets geschikter voor meer gelegenheden laten we zeggen ;-)

   Verwijderen
 4. Oh, helemaal fan van deze!! Prachtige stofkeuze!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie