gevaarlijke drukknopenNa het maken van de vorige Armand sweater in een dik wintersweatertje, ontstond al snel het plan om ook een zomerversie in french terry te maken. Het stofje in kwestie ligt dan ook al een paar maanden klaar maar er waren telkens andere prioriteiten.
Bij Tamara zag ik heel mooie drukknopen, die er veel 'echter' uitzien dan de gewone drukknopen van prym, ik vond er uiteindelijk ook bij de stoffenmadam en wou die dus zeker gebruiken.Het in elkaar zetten van de sweater ging vrij vlot, het is sowieso geen modelletje dat je op een paar uurtjes in elkaar zet maar al bij al ging alles goed vooruit. Tegen 16u was alles klaar en kon ik aan de drukknopen beginnen.
Het is nog ietsje meer prutsen vind ik om alles op zijn plaats te houden. En daar ging het ook mis. Geen idee hoe ik het precies gedaan heb want ik heb het eigenlijk niet gevoeld maar plots had ik een klein sneetje in mijn vinger en zat er bloed op de trui... Gevaarlijk gedoe dus om die drukknopen te plaatsen. Maar wel een veel mooier resultaat, dus ik heb er wel wat druppeltjes bloed voor over.Bij deze een sweater die geen zweet of tranen gekost heeft (zo bestaan er helaas ook) maar wel bloed, je moet alles eens meegemaakt hebben.Patroon: Armand sweater uit de manneneditie 2017 (één maatje kleiner dan de dikke winterversie)
stof: Cas en Nina (helaas gestopt)
drukknopen: Madeline De Stoffenmadam

Reacties

 1. Ohjee, gelukkig kan je jezelf goed verzorgen ;)

  Wel heel tof geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het eerst niet eens door dat ik aan het bloeden was, maar mijn vinger hangt er nog aan dus alles onder controle ;-)

   Thanks, dit model wordt hier heel graag gedragen, aangenaam bij een sweater dat hij ook wat hoger komt

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie