Get well soonZoals je hier kon lezen, had ik nog een stukje over van de kwallenstof. Ik was sowieso van plan om er iets uit te maken voor Peter zijn petekindje, ik vroeg dus haar maat aan haar papa.

Een weekje later liet hij mij weten dat ze ziek was, op bezoek gaan was niet zo'n goed idee maar een pakje aan haar papa geven mocht natuurlijk wel (pakjes van peters mogen altijd daar zijn ze voor ;-) ).

9 jaar is ze, bijna 10 dus of zoals ze zelf zegt: bijna een tiener. En tieners die dragen tienerkleren. Ik las hier dat de Olga top van Emma en Mona (gratis patroontje) populair is bij tieners, dus koos ik dit patroontje voor deze bijna tiener. De stof die is nog wat speels maar dat mag wel bij die leeftijd vind ik. En het feit dat ik zelf iets heb uit die stof maakt ze een pak volwassener natuurlijk ;-).Het patroontje schrijft eigenlijk mouwboordjes voor die je dan omslaat en vastzet met een paar steekjes, maar aangezien dit een iets zwaarder stofje is, vreesde ik dat het wat te hard zou doorvallen aan de mouwen. Ik koos er dus voor om de mouwen gewoon om te zomen.Intussen is ze weer beter en kan ze hopelijk van de zomer genieten in haar nieuwe top, al leek hij mij wel comfortabel genoeg om te dragen tijdens het ziek zijn ook.

Reacties

 1. Wat mooi zeg... zo'n cadeautje krijgen als je ziek bent, doet je meteen beter voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. bedankt! Het leek me nuttiger dan het zoveelste speelgoedje en snoepgoed was niet zo'n goed idee ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een toffe Olga !! Die ligt hier ook nog in tweevoud op de kniptafel...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks! Zeker aan beginnen, zit al bij al vrij snel in elkaar vond ik.

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

een trui, een jurk,... neen dan toch een broek

oefenen op een v-hals

Een tussendoortje