snel slaapgeriefIk heb een volle bak met zomers slaapgerief staan in onze kleerkast, maar het merendeel hiervan zijn oude allegaartjes die eigenlijk eerder thuishoren in de kledingcontainer. Zo smeet ik onlangs een broek weg waarvan de elastiek helemaal verduurd was en de lengte ook al lang niet meer overeenkwam met wat oorspronkelijk de bedoeling was, hoe oud ze was dat weet ik niet maar het zal toch meer dan 10 jaar geweest zijn.

Bij warmere temperaturen slaap ik ook wel graag in een slaapkleedje, hierdoor zijn mijn twee exemplaren (er is nog een derde exemplaar dat uit de tijd van de weggesmeten broek stamt en in vergelijkbare staat verkeert) de laatste weken het vaakst in de was terug te vinden en kon ik dus nog wel een extra exemplaar gebruiken.

De vorige keer koos ik hiervoor de Julia jurk en ook deze keer ging ik tussen de patroontjes van Compagnie M neuzen en besloot ik de Nore jurk te kiezen. Het stofje is eigenlijk een kinderstofje maar om in te slapen mag dat wel eens vond ik. Het is een couponnetje van bij ons Nancy dat me opviel door de mooie blauwtint.De laatste weken waren nogal druk hier (ik weet het, de blog werd zeker niet verwaarloosd maar aan de foto's konden jullie wel al merken dat die naaisels van voor onze reis dateerden en de foto's daar ook genomen werden) dus een snel naaisel tussendoor om mijn hoofd toch wat leeg te kunnen maken was meer dan welkom.
Reacties

 1. Is dit niet veel te mooi om als slaapkleedje te dienen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn 🐰 tjes dus een beetje vreemd om gewoon te dragen 😉 maar het model kan zeker ook gewoon hoor.

   Verwijderen
 2. Geweldig idee, zowel de Nore als slaapkleedje als het feit dat je een vrolijk stofje kiest dat je anders moeilijk zou kunnen dragen. Moet ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks. De nore als model kan perfect om te gaan werken maar die is zo comfortabel dat erin slapen geen straf is dus vandaar dit ideetje

   Verwijderen
 3. Ideaal om zo'n printjes te gebruiken voor slaapgerief. Dan mag het al eens wat speelser he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, stel je voor dat ik hiermee zou gaan werken 😂

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang