Eentje voor deze zomer
We hebben allebei wel wat zomerkledij in de kast hangen maar met de zalige temperaturen van de laatste weken, kan iets extra geen kwaad.

Iets wat nog wel handig leek voor mijn hubbie was een gemakkelijke zomershort, zo eentje met elastiek, die vooral gemaakt is om op het strand te liggen en in de tuin rond te lopen. Toevallig stond er zo'n model in de laatste la maison victor en in mijn voorraad vond ik dit stofje terug. Ik weet dat er over dit model discussie is, dat het wel heel erg leek op een model dat al eerder verscheen. Maar ik weet begot niet het welk en ik ben eerlijk gezegd blij dat ik gewoon dit model kon overnemen zonder te moeten zoeken ;-).Deze ruitjesstof kocht ik vorig jaar bij de uitverkoop van de stoffenmie, ik had er niet specifiek een doel voor, behalve misschien een pyjamabroek. Het bleek ideaal hiervoor.
Ik probeerde waar mogelijk de ruiten in de hoogte te laten doorlopen, dit lukt mij op de middenvoor en middenachter-naad en aan de zijnaden. 

Voor de zakken koos ik bewust om dit niet te doen, ik ging hier voor schuine ruiten om het wat speelser te laten overkomen.

Een half dagje verlof, meer had ik niet nodig om dit exemplaar in elkaar te zetten, op tijd voor een weekendje aan zee. Ook de ideale gelegenheid om wat foto's te nemen. Er bleek gelukkig nog een bijpassende t-shirt in de kast te liggen want anders was ik niet meer op tijd rond geraakt met er nog eentje te maken. Toen hij de short droeg kwam wel al snel de vraag of ik dan ook een t-shirt wou maken voor erbij, dus misschien doe ik het toch nog binnenkort. Een billie zit snel in elkaar.Een snel-klaar modelletje dus, misschien maak ik er nog enkele en kunnen de oudere exemplaren dan eindelijk op pensioen ;-). Ik heb alvast nog een stofje gekocht hiervoor.

Reacties

 1. Ik herkende de stof meteen! 😉 Mooie short!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Da's het voordeel aan stofjes die je niet overal ziet, dan weet je nog waar het vandaan komt 😉

   Verwijderen
 2. Kei leuke short, misschien moet ik toch ook nog maar eens naaien voor mijn wederhelft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een ideaal patroontje voor, zit echt snel in elkaar

   Verwijderen
 3. Lijkt me een ideale zomershort! Leuk met de schuine ruitjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Hij kwam inderdaad al goed van pas om 's avonds nog snel aan te trekken na het werk ofzo.

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie