een speciale june

Bijna twee jaar geleden trouwde ik met mijn schatje. Ons bruidsmeisje had die dag een kleedje aan van Filou and Friends.


De foto is niet echt duidelijk, maar het kleedje mocht ze houden en ik ga uiteraard geen foto's van kindjes op mijn blog posten zonder toestemming.

Toen ik vorig jaar in december voor het eerst naar de stoffenverkoop in Kapellen ging, zag ik daar hetzelfde stofje liggen. Dit stofje moest ik hebben! Ik zag er onmiddellijk een June dress in voor mezelf. 
In januari volgde ik de workshopreeks 'Jurk' bij 't Naaiatelier in Berchem, de ideale gelegenheid om dit stofje boven te halen en erin te knippen. 
Ik had vorige zomer al enkele Junes proberen te maken maar de blinde rits en het beleg aan de armen bleven een probleem. Deze keer is dat dankzij de uitleg van Lien heel goed gelukt.

 
De blinde rits (oké wel een foutje, print loopt niet door)

Ik was de jurk eigenlijk aan het maken voor een feest eind februari, maar toen mijn mama hem zag vond ze dat ik hem moest sparen voor de 80ste verjaardag van mijn meme. 
Ik vond gelukkig een bijpassend vestje in L en L want die dag was het rotweer. Hieronder vind je een foto van die dag. Ik had zelfs mijn trouwschoenen aan. stof: Filou and Friends (stoffenverkoop Kapellen)
patroon: June (LMV)

Reacties

Populaire posts van deze blog

een trui, een jurk,... neen dan toch een broek

oefenen op een v-hals

Een tussendoortje