een feestelijk kleedjeEnkele maanden geleden kocht ik dit stofje bij De Stoffenmadam. Ik wist al vrij snel dat ik de Ginger jurk uit de allereerste lmv wou maken toen ik haar blogpost las, maar het stofje bleef wat liggen. Zo'n jurk draag je namelijk niet om te gaan werken ;-).
Toen oudjaar in zicht kwam begon ik er aan. De jurk lukte verrassend goed, ondanks het gladde stofje en het ontbreken van boventransport op mijn Singer.
Het stofje is ook zalig om te dragen, alleen ruikt het heel snel naar zweet.
Als je zelf dit modelletje wilt naaien, let dan goed op want het tailleert helemaal niet zo groot als we van lmv gewend zijn! Ik pas er in maar veel verdikken mag ik toch niet.
Ik plande eerst om er nog een riempje op te maken maar het is veel minder los dan ik dacht waardoor ik dat achterwege liet.
Toen ik aan de jurk begon vergat ik dat je hieronder geen bh kan dragen zonder dat die zichtbaar is, aangezien geen bh voor mij geen optie is zal ik er op proberen te letten dat ik altijd een mooie draag in combinatie met dit kleedje ;-).


Ik kreeg gisteren heel veel complimenten met dit kleedje en ben er dus zeker van dat het nog meerdere keren uit de kast zal komen voor feestjes. De eerste gelegenheid hiervoor is al eind deze maand.

Reacties

 1. Mooi stofje inderdaad! Voor je bh-probleem kan dit filmpje misschien inspiratie bieden: https://m.youtube.com/watch?v=IpOgmHKzmS0
  Ik heb het nog niet zelf geprobeerd maar bij mij is geen bh dragen ook geen optie dus ik vermoed dat ik me er wel eens aan ga wagen,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel! ik zal het inderdaad eens bekijken en een oude bh zoeken

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang