een basis billie
Dat Zonen09 ook mannenpatronen heeft dat kunnen we allemaal toejuichen, een eerste billie werd dan ook al besteld door de echtgenoot nog voor het patroon te koop was en zelfs nog voordat hij wist hoe het eruitzag.
Het stofje mocht hij deze keer ook kiezen, hij koos nogal onverwacht een niet-effen exemplaar uit. Ik ben zelf nog niet 100% zeker of ik dit stofje wel leuk vind hiervoor of niet, maar soit degene die het draagt beslist (of toch deze keer ;-) ).
Daarna kwam het kiezen van opties, teveel keus dus werd er voor een simpel exemplaar gekozen: doodgewone mouwen, doodgewone hals, geen boordjes behalve aan de hals. Ik ben niet 100% tevreden van de hals. Een volgende keer probeer ik zeker de V-hals eens uit. Ik vind een V-hals sowieso mooier en een extra uitdaging mag wel eens ook.
Verder kan ik weinig toevoegen aan dit maaksel: perfecte maat volgens de eisen van de drager, handleiding om u tegen te zeggen en een superzacht stofje. Wat wil een mens nog meer?

De hoeveelheid stof die aangeduid staat is wel een overschatting, zeker omdat ik niet voor de raglan mouw koos en de stof echt wel 150 cm breed is. Ik heb dus nog een restje liggen voor een volgend projectje.

Het duurde eventjes vooraleer het weer meewerkte maar tijdens een uitstapje naar Pairi Daiza vorige zondag lukte het mij eindelijk om foto's te nemen.

patroon: billie zonen 09
stof: madeline de stoffenmadam

Reacties

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie