kleerkast aanvulling voor de man des huizesNu ik mijn wederhelft ervan heb kunnen overtuigen om op vrije dagen geen hemden te dragen (hoera voor minder hemden strijken) moet ik er natuurlijk voor zorgen dat er voldoende T-shirts voorhanden zijn. Aangezien de winter er aan komt zijn de exemplaren met lange mouw net iets aangenamer om te dragen nu dus werd mijn billiepatroon van zonen09 opnieuw opengevouwen en de lange mouw werd overgenomen.

Een stofje uit Nancy haar couponnenbak (hoera voor couponnen waar je nog iets voor volwassenen uit krijgt) deed alles op zijn plaats vallen en werd dus verwerkt tot een eerste exemplaar met lange mouwen.


Aangezien ik dan toch bezig was, verwerkte ik ook het laatste stofje dat ik deze zomer kocht voor een billie met korte mouwen. Hierbij gebruikte ik het succesrecept: afgewerkt met boordjes. Net iets te laat voor deze zomer (of extreem goed op tijd voor de volgende) dus want toen ik moest inpakken voor ons reisje naar Griekenland bleek toch dat er nog nood is aan nieuwe t-shirts met korte mouwen, want ook t-shirts verslijten wel eens.Naaien voor mijn ventje is super want ik merk meer en meer dat hij de zelfgemaakte kledij vaker uit de kast neemt dan de gekochte en als ik opmerk dat hij nieuwe t-shirts nodig heeft dan stuurt hij mij richting stoffenwinkel. Of dat nu komt omdat hij echt niet graag gaat winkelen en passen in een pashokje, of omdat hij mijn gerief echt leuker vindt, dat laat ik maar in het midden ;-).

Stofjes: Madeline de stoffenmadam
patroon: billie (zonen 09)

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie