een miskoop? en de uitslag van de give-away

Op de blogmeet in Schoten die georganiseerd werd door Davina, bracht iedereen ook een stofje mee dat ongebruikt in de kast lag. We kregen ook de tip om voor een echte miskoop te gaan om het spel zo wat leuker te maken. Er zat vanalles tussen en het moet een grappig zicht geweest zijn om al die vrouwen in een hoopje te zien staan om elkaars stofjes af te nemen (er waren wel degelijk regels tijdens het spel, dus don't worry er vielen geen gewonden). Ik eindigde met dit stofje.

Het is een zacht tricootje met een print die wel bij mij past. Ik snap wel waarom het als 'miskoop' bestempeld werd want zelf zie ik er door het soort stof ook vooral een pyjama in. Met één metertje kan ik natuurlijk geen volledige pyjama maken maar een t-shirt dat lukt wel nog. Ik koos voor het t-shirt model van my image dat ik al enkele keren gebruikte maar combineerde het nu met de halsuitsnijding en kraag van de julia.
Als ik het combineer met een homewear setje dat ik jaren geleden in h&m kocht dan heb ik een ideale outfit om een hele zondag in rond te lopen (sjjjjttt ;-) ).Ik weet niet van wie het stofje oorspronkelijk was maar in ieder geval bedankt.
En sorry aan degene die met mijn stofje overbleef, hopelijk ziet zij er ook nog iets in.

En dan nu nog de uitslag van de give-away: Ivy!
Ivy je mag mij een berichtje/mailtje sturen om af te spreken, zodat je je tas zo snel mogelijk hebt om naar de mooiste stad ooit op citytrip te gaan!

Reacties

 1. Het is toch een heel mooi truitje geworden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Het was inderdaad een hele leuke avond en niet alleen door de stofjes

   Verwijderen
 3. Heel mooi truitje, ik herkende onmiddellijk de kraag van de Julia !
  En wauw, super dat ik de tas gewonnen heb !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk truitje hoor! Goed voornemen om dat meteen te verwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Mijn kasten zitten al vol genoeg 😉 wel een leuk ruilspel

   Verwijderen
 5. Haha, ik heb er ook wel enkele van, van die miskopen. Als ik dit shirtje zie, vind ik dat jij dat prima opgelost hebt se!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In andermans miskopen zie je soms iets helemaal anders dan die persoon zelf. Een leuk spel dus dat wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is, ik heb er namelijk nog wel een paar liggen 🙈

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie