Dit was 2017
Op deze laatste dag van het jaar is het tijd om eens stil te staan bij 2017 en dat min of meer in een overzichtje te gieten.
2017 was wat mij betreft een jaar vol uitdagingen op allerlei vlakken maar ook op vlak van de blog. Ik heb het gevoel dat dit plekje op het web gegroeid is in de laatste 12 maanden en kijk al uit naar alle nieuwe kansen in 2018. Elke reactie of 'vind ik leuk' op sociale media zorgt nog altijd voor een klein vreugdesprongetje, dus een dankjewel aan jullie allemaal om mij zo trouw te volgen.

De 3 populairste blogberichten van 2017

De 3 stukken waar ik het meeste bijgeleerd heb
- deze jas waarbij ik de voering zelf uitgetekend hebDe 3 stukken die ik het liefste gemaakt heb
- deze bomber (oké we kunnen besluiten dat dit een winnaar is dit jaar ;-) ) omdat het lukte om die strepen te laten doorlopen
- Deze sweater omdat de driehoeken min of meer uitkwamen zoals ik wou.De 10 mooiste herinneringen aan 2017 (kon niet kiezen ;-) ):
- gezellige avondjes bij ons terras kacheltje met marshmallows (kandidaten om dat volgend jaar eens samen te doen mogen zich altijd melden ;-) )


- een dagje naar Hasselt met Tamara waarbij het zo gezellig was dat daar geen enkele foto van bestaat en ze meerdere keren moesten komen vragen of we al iets gekozen hadden om te eten ;-)
- een leuk tochtje op skeelers in goed gezelschap en bij prachtig herfstweer
- de twee sportpladijs diensten in het sportpaleis, hallucinant om 18000 volwassenen ketnetliedjes te horen zingen en zalig om herinneringen op te halen
- een midweekje relaxen in Centerparcs Bostalsee met z'n tweetjes


- De blogmeets georganiseerd door Davina en de laatste nog het meest door het prachtige weer waardoor we tot laat buiten zaten en (ik toch) vergaten hoe laat het al was.
- Ge(s)tikt Limburg waarbij ik bewees dat ik kan tetteren en naaien tegelijk

- Twee shiften op de dodentocht in Bornem met het Rode Kruis, toch wel de dag dat ik echt blaren leerde verzorgen.
- het mailtje waarin Deborah mij schreef dat ik mocht deelnemen aan de battle of the blogs van Cas en Nina
- een ontbijtje op een vrijdagochtend samen met mijn wederhelft in Antwerpen


Mijn voornemen voor volgend jaar is om door te blijven gaan zoals in 2017 maar op blogvlak en naaivlak meer tijd te nemen per stuk om zo ook meer plezier te hebben aan het proces van het maken zelf. Dat wilt niet persé zeggen dat er minder geblogd zal worden want er liggen nog wel enkele ongeblogde stukken in de kast (sommige zelfs van voor de blog bestond) en ook reisverslagen enz mogen wat mij betreft zeker een plaatsje vinden hier.

Bij deze wens ik jullie een fijn eindejaar toe en een jaartje vol zotte plannen in 2018!

Reacties

 1. ook voor jou een onvergetelijk 2018, Delphine!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal weg van die eerste foto ♥
  Het klinkt alvast alsof ik me hier volgend jaar nog goed zal amuseren, met het volgen van jouw plannen. Alle goeds in het nieuwe jaar x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi overzicht!!! En wat leuk om te lezen dat onze date ook voor jou een hoogtepunt was, want voor mij was dat ook zeker één van de topmomenten van 2017!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk te horen dat je het ook tof vond, we moeten dat dus zeker nog eens overdoen!

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. bedankt, hij wordt hier vaak gedragen, in de zomer als jasje in de winter meer als vestje binnen

   Verwijderen
 5. Ik heb je blogs in 2017 heel graag gelezen, en ben er zeker van dat ik er in 2018 ook van ga genieten. En hopelijk komen we mekaar weer enkele keren in real life tegen zoals afgelopen jaar. Altijd fijn babbelen !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop je ook zeker en vast nog vaak tegen te kunnen komen, kom je naar de naaidagen van Davina?

   Verwijderen
 6. Ik heb in 2017 enorm genoten van je blogjes, en ben er zeker van dat dat in 2018 ook zo zal zijn. En hopelijk komen er ook weer enkele real life ontmoetingen, want die zijn altijd fijn babbelen met jou !!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie