voor twee schattige snoetjes + uitslag give-away

Het petekindje van mijn man kreeg al enkele keren zelfgemaakte cadeautjes. Ze heeft ook nog twee broertjes van 3 en 4 jaar oud. Met de Sint zorg ik er ook voor dat zij niet vergeten worden want die goeie man komt bij alle brave kindjes. Maar bij het voorlezen van de nieuwjaarsbrieven had ik enkel een pakje voor haar voorzien (andere jaren zijn haar broertjes er niet bij). Die twee kleintjes begrepen er niets van maar ze bleven heel braaf. Tegen het einde van het bezoek vroeg de jongste heel lief 'of we nog eens terugkwamen, met andere pakjes. Voor de broers ofzo?' Denk er maar twee schattige snoetjes bij. Tja wat kan een mens daar tegenin brengen?

Ik dook dus in mijn stoffenkast en vond er dit couponnetje van bij Madeline. Ik kocht het enkele jaren terug voor een geboortegeschenkje waar ik uiteindelijk iets anders voor koos dat beter bij het kaartje paste. Met wat puzzelen kreeg ik er nog twee stukken uit. Als eerste het t-shirt uit SVDHZ 3 en als tweede de Malik uit la maison victor. Voor de laatste moest ik het achterpand wel in twee knippen want ik had niet meer voldoende stof over.
Normaal gezien zouden deze twee stukken nog ruim te groot moeten zijn, zeker het t-shirt waarbij de maten per twee verspringen, maar ik wou het risico  niet lopen dat deze zomerse stuks te klein zouden zijn tegen de zomer dus ging ik maar voor extra groot ;-).

De oudste van de twee bombardeerde zijn t-shirt al onmiddellijk als een mooie visjespyjama, maar waar was de broek dan? ;-), de jongste vond andere dingen eventjes interessanter dan kleren ;-). Ik kreeg op het einde van het bezoek in ieder geval geen zielige schattige oogjes meer te zien die om pakjes vroegen ;-).

Dan rest er mij nog enkel het bekendmaken van de winnaar van de give-away: 
JustMie! 

Je mag me contacteren voor je gegevens, proficiat!
Reacties

 1. Oooh super, heel blij! Ik heb je een berichtje gestuurd 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik zie het zo al voor me... Wat lief van jou, om zo voor die kindjes te zorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo lief dat je voor hen toch ook nog iets maakte, al had dat helemaal niet gehoeven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks. Ik geef niet altijd toe hoor maar ik geef wel graag pakjes 😉

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie