ietsje langer graagIk ben een kleedjesmadam, dat  zullen zij die de blog volgen en zij die mij op het werk tegenkomen, wel kunnen beamen. Maar zo af en toe dan is een broek of short wel eens handig. Vooral voor sportievere activiteiten in de zomer kan een short wel eens van pas komen. Ik heb dan ook wel een paar shorts die doen wat ze moeten doen op verlof. Alleen zijn ze wat kort. Op het strand trek ik mij dat zo niet aan maar eigenlijk zijn mijn benen toch niet iets waar ik graag loop mee te pronken en al zeker niet in de lente wanneer ze nog melkfleswit zijn.Langere shortjes drongen zich dus op. Toen ik op zoek ging vond ik er niet direct in de winkel (intussen zag ik er wel al liggen dus twijfel ik om er toch aan te kopen) en ging ik zelf aan de slag. Voor dit exemplaar ging ik voor de Belize van Itch to Stitch, ik verlengde de boel zo'n goeie 5 cm waardoor hij nu acceptabel lang is in mijn ogen. Ik maakte dit patroon al eens vroeger maar door het roze stofje wordt die toch als pyjamashort gebruikt. De strepen lopen niet overal perfect door aangezien ik niet voldoende stof had om ook de zakken juist te knippen, maar dat trek ik mij niet aan.Ik had toevallig nog een bijpassend topje in de kast liggen dus een complete set was snel samengesteld. Een wit t-shirt of topje past uiteraard ook.

De Belize is een short met elastiek in de taille, een exemplaar waarbij comfort centraal staat dus. De foto's werden genomen tijdens onze laatste reis. De 4x4 safari die we deden in Kreta leek ideaal om een short aan te trekken en er nog wat foto's van te nemen ook. Na een dagje dragen vond ik de short toch iets te wijd voor mij, mijn ouders waren ook enkele dagen samen met ons in Kreta en deze short bleek qua maat toch beter te zijn voor mijn mama, ze was heel snel met het voorstel dat ze hem zou overnemen ;-). Er volgt dus een nieuw exemplaar voor mezelf maar dan een maatje kleiner.


Reacties

 1. Soms gebeurt dat wel eens hé, dat je iets maakt wat achteraf gezien toch niet helemaal je ding is. Als je er dan iemand anders blij mee kunt maken, is dat nog zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ik was heel blij dat hij kon doorgegeven worden

   Verwijderen
 2. Ha ja van die short maakte ik er ook drie, telkens een maatje kleiner :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nu ik het weet zal ik er zeker nog eens eentje proberen, stofje hangt te drogen

   Verwijderen
 3. Kei mooie short, dat patroon zoek ik zeker eens op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ‘t Is wel een schone short, zeker met dat bijpassende tshirt !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Echt puur toevallig dat die twee samen in de strijkmand lagen

   Verwijderen
 5. Een fantastische short voor een fantastische schoonheid op een fantastische reis!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

Nog snel een jurkje

een trui, een jurk,... neen dan toch een broek