My love for/in a Theo poloHet was snel duidelijk dat er meer Theo polo's in de wederhelft zijn kast zouden belanden. Ik wou sowieso vrij snel nog eens eentje maken om zo de technieken niet te vergeten want iets een jaar laten liggen zorgt voor gaten in mijn geheugen (ik heb namelijk niet de gewoonte om te noteren tijdens naaiworkshops).
Onze geplande reis naar Kreta leek me wel een leuke gelegenheid om nog een extra polo te voorzien.Dit stofje kocht ik tijdens de solden in Januari bij De Stoffenmadam, het lag al een tijdje te wachten op een projectje en dit leek me wel geschikt.
Toen ik alle patroondelen geknipt had vond ik dat het nog iets miste en besloot ik om wat oker/geel toe te voegen. Ik trok hiervoor naar de dichtstbijzijnde stoffenwinkel (Bobby Sewing in Boom) waar ik boordstof vond die er perfect bijpaste. Deze boordstof gebruikte ik aan de mouwen en onderaan. Maar ik knipte ook een smal lapje uit om achteraan tussen het achterpand en de rugpas te naaien, een leuk detail vond ik zelf, al is het niet perfect recht, rekbare paspel was handiger geweest maar dat vond ik niet.De foto's werden in Kreta genomen, de eerste op het terrasje aan onze hotelkamer en de laatste tijdens een jeep safari. Vooral tijdens die jeep safari konden we Kreta echt ontdekken en genieten van de prachtige natuur. 


Reacties

 1. Heel leuk, Delphine! Die Theo polo staat bij mij ook op mijn to sew lijstje 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat oker was een heel goed idee! Tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kelly Cornelis11 juni 2018 om 10:44

  Ik zag eerst naar de foto's en dacht "leuk zo met die oranje paspel". Het valt dus niet op! ;) Hele mooie polo geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk weer zo'n foutje dat alleen ikzelf zie 😉

   Verwijderen
 4. Tof met dat biesje aan de rugpas !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, ik denk dat ik het nog zal toevoegen in de toekomst, het is eens iets anders dan snders

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang