oefenen op een v-hals
Ik wou al wel langer een t-shirt met v-hals maken, maar aangezien ik zo'n goed patroon had voor een ronde hals, bleef ik het maar uitstellen. Soms dan is een extra patroon overtekenen er een beetje teveel aan... Maar toen ik de testers call van Love Notions patterns zag passeren leek het mij de ideale schop onder mijn kont.


Een v-naaien da's natuurlijk niet zo simpel als een ronde hals, maar al bij al vond ik mijn eerste versie eigenlijk heel goed meevallen, er zit een foutje in, dat zeker maar t valt al bij al wel mee (al zal iedereen natuurlijk de fout zien vanaf nu ;-) ). Ik had het geluk een vrij stevig stofje te gebruiken hiervoor waardoor het minder ging schuiven.De fit is wat mij betreft iets minder goed dan bij mijn andere t-shirts maar dat is vooral persoonlijke voorkeur. Veel mensen lopen namelijk niet graag rond in aansluitende t-shirts dus dan is deze zeker en vast een goed alternatief.In het definitief patroon werd de v-hals nog wat verlaagd en het patroon ook een beetje ingenomen aan de heupen.

Reacties

 1. Ziet er goed uit, Delphine! Ik zie geen foutje... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks. Het is niet 100 % symmetrisch ter hoogte van de punt 😉

   Verwijderen
 2. Leuk, Delphine! En zo herkenbaar om die v-hals te vermijden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks. V halsjes zijn niet zo populair precies, al is het wel wat ik het eerst zou kopen in de winkel

   Verwijderen
 3. Best goed gelukt hoor! V-halsjes geven mij ook nog steeds wat stress, al moet ik zeggen dat ik met de uitleg bij de V-rug van de Cobalt toch wat minder stress heb nu. MIjn eerste pogingen deed ik trouwens bij pyjama's voor Giel, dan is een foutje ook net iets minder erg he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die cobalt staat hier nog altijd op mijn to sew lijstje 😉 bij pyjama's ben ik te lui voor v halsjes maar in nood had dit ook als pyjama kunnen dienen 🙈

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

een trui, een jurk,... neen dan toch een broek

Een tussendoortje