nog een playsuit
Knipmode koop ik normaal niet, maar voor deze playsuit maakte ik graag een uitzondering.

Ik weet intussen weer waarom ik knipmode niet zo graag koop. Hun sumiere werkbeschrijvingen zijn toch een uitdaging. Aangezien ik toch al wat ervaring heb, merkte ik dat bij dit t-shirt niet zo op, want ik heb de werkbeschrijving zelfs niet bekeken, maar voor deze playsuit vond ik het toch wel handig om mee te volgen.Ik ben niet 100% tevreden van mijn afwerking aan de bandjes, het waren toch vrij veel lagen op elkaar om mooi doorstikt te krijgen op mijn naaimachine.  Vooraan staat het ook een beetje open maar alles terug losdoen zag ik niet zitten (vooral omdat je dat echt pas helemaal op het einde merkt). Ik denk dat ik alles een volgend keertje toch op mijn eigen manier zou doen, alleen moet ik er nog eens over denken hoe die manier dan is.

De strik op de rug komt vrij goed overeen met mijn bh bandje, niet compleet dus af en toe komt hij piepen, maar met een huidkleurige vind ik het wel meevallen. Veel mensen stelden voor om er dan maar geen onder te doen maar dat zie ik niet direct zitten. De elastiek komt naar mijn gevoel ook iets te hoog om helemaal flatterend te zijn.Verder vind ik deze playsuit wel leuk, heel comfortabel doordat het er eentje in tricot is, gemakkelijk aan en uit te trekken (de strik hoeft zelfs niet los want de opening is groot genoeg) en met het weer dat we deze zomer kregen, is deze dan ook al geregeld gedragen. De foto's werden genomen op een snikhete dag nog voor 9u, zo'n dag waarop je al bezweet bent een uurtje na het douchen. De foto's zijn misschien niet zo top deze keer maar met die warmte was een lange fotoshoot niet echt een optie.

Stofje: Megan Blue van de Stoffenstraat
patroon: playsuit uit knipmode juli 2018


Reacties

 1. Dikke duim voor je moed! Je doet het toch maar hé, zo'n speciaal model tot een goed einde brengen. Geen bh, dat zou ik ook niet zien zitten, maar de minpuntjes die je opnoemt, zijn haast niet te zien op de foto's. Dus: gewoon dragen, en fier zijn op je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Dragen komt zeker in orde hoor want hij zit echt goed.

   Verwijderen
 2. Je playsuit ziet er in elk geval lekker fris uit! Geen mens die ziet wat er niet helemaal liep zoals je wou. De Knipmode kan er inderdaad wat van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks! Nu weet ik weer waarom ik een abonnement heb op la maison victor in de plaats ;-)

   Verwijderen
 3. Ik haat die werkbeschrijvingen van Knipmode ook... Ik heb gelukkig een vriendin die wel een mondje Knips spreekt en voor mij kan vertalen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem wel geslaagd én je staat er mee. Knipmode... jah, ik kan er ook vaak niet aan uit :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt! Ik denk dat we bij la maison victor en de pdf patronen heel erg verwend zijn met de uitleg ;-)

   Verwijderen
 5. Zalig fris kledingstuk !! En chapeau, al zo vroeg op pad om foto’s voor de blog te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je! Het waren sowieso de enige aangename uurtjes buiten op die dag, en het deed wel deugd om wat buiten te kunnen zijn.

   Verwijderen
 6. Leuk! Ik zag toevalling een jumpsuit (met lange pijpen) met zo'n knoop vanachter en vroeg me af of daar een patroontje van zou bestaan... (raar toch dat we niet meer gewoon kunnen rondlopen zonder in "patronen en stoffen" te denken). Het bestaat dus! Die rug vind ik geweldig, zeker als het vrij goed overeenkomt met een bh-bandje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, ja of echt zo heel lang naar de mensen hun kleren kijken om dan te bedenken hoe je dat zelf zou maken ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie