naaien voor de hubbie: een sweater

Mijn eigen kleerkast die begint heel erg uit te puilen (ze deed dat al van voor ik naaide en het is er niet op verbeterd ;-) ) dus het werd nog eens tijd om iets voor mijn ventje te maken.
Ik koos voor het intussen goedgekeurde patroon van de Finlayson sweater met kraag.
Deze sweater maakte ik voor het eerst tijdens een workshop bij de stoffenmadam, er werd toen veel getornd aan de kraag (thanks Nancy voor je hulp hierbij!). Bij een tweede versie en deze derde versie was dat gelukkig al iets minder het geval.
De stof die ik eerst gekozen had voor de sweater tijdens de workshop was uitverkocht en ze kwam niet meer binnen in Nancy haar winkeltje. Ik weet het, je vindt daar stoffen genoeg maar eens je er eentje in gedachten hebt dan is het moeilijk om die uit je hoofd te zetten. Ik vond deze stof (of ze lijkt er toch superhard op want ik had geen merk onthouden) bij Julija's online. Ik kocht ze tijdens de zomersolden maar ze bleef tot nu liggen omdat ze wat warmer aanvoelt.
De stof verwerkt echt heel soepel en voelt zacht en warm aan. Ik hoop dat deze versie even vaak uit de kast komt als versie één en twee. De eerste begint trouwens wat afgewassen te worden na 7 maanden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

een trui, een jurk,... neen dan toch een broek

oefenen op een v-hals

Een tussendoortje