de afterparty swap

Ik liet mij eindelijk eens overhalen tot een swap. Unique Marieke organiseerde namelijk een swap speciaal voor zelfgemaakte dingen met als thema 'de afterparty swap'.
Het was mijn allereerste swap en ik vond het heel moeilijk om iets te vinden voor mijn swapje. Ik koos uiteindelijk voor een clutch, een toilettasje en twee zakdoekhoesjes in een blauw (want haar lievelingskleur) soft cactusstofje (omdat ze schreef dat ze die motiefjes graag ziet).
Mijn inspiratie was echt op deze keer, ik zat zelf volledig in de wintersfeer met als ideetjes: een sjaal, een dekentje, een warmtekussentje... Maar toen bleek mijn swapje helemaal geen koukleum te zijn.


Gelukkig is ze blij met de geschenkjes, vooral de zakdoekhoesjes komen blijkbaar al van pas.


Zelf kreeg ik echt superleuke dingen: twee kussenslopen (die zijn al in gebruik) die perfect in ons interieur passen, een zakdoekhoesje, een overtrek voor mijn fietszadel (dat zal nog eventjes blijven liggen en wachten op lenteweer), een kraagje (een goed excuus om een bijpassende louisa te naaien ;-) ) en nog wat snoepgoed.
Reacties

  1. Ben blij dat jij er blij mee bent! En dat kraagje past ook op een gewoon t-shirtje hé! Spijt dat ik het niet in 2voud heb gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kraagje zal tot die Louisa niet af is (en aangezien ik geen bijpassende stof liggen heb zal dat nog eventjes duren) inderdaad op een gewoon t-shirtje gedragen worden, maar vond het extra leuk voor een louisa

      Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie