de blogmeet swapGisterenavond was het weer zover, de blogmeet georganiseerd door Davina ging door. Het was de tweede keer dat ik erbij kon zijn en opnieuw heb ik daar zeker geen spijt van.

Sarah en ikzelf waren deze keer verantwoordelijk voor het spel, we kozen voor een kort maar actief kennismakingsspelletje maar organiseerden ook een swap onder de aanwezigen. Om zelf ook te kunnen deelnemen stak Sarah alle namen in namentrekken.be. Zo kwam het dat ik een pakje mocht maken voor Kristien (één van de zussen). Toen ik haar fiche opendeed zag ik staan dat ze fan is van flamingo's. Nu wou het toeval dat ik net een tas gemaakt heb in een flamingostofje en nog wel wat restjes liggen had.
Het stond dus al snel vast dat ik een ritstasje zou maken in deze stof. Maar zo'n leeg ritstasje dat vond ik toch maar wat leeg. The girls in uniform, brachten mij op een idee, zij maakten herbruikbare wattenschijfjes uit een oude handdoek en sweater. Dus dat deed ik ook, al gebruikte ik wel geen oude handdoek maar een restje van dit geboortegeschenkje. Ik koos ook voor het dubbele formaat maar gebruikte de sweater met de goede kant naar buiten ipv omgekeerd. Perfect symmetrisch zijn ze helaas niet, mijn machine transporteert badstof niet zo graag, maar hopelijk is het toch goed genoeg.
Of ze handig zijn dat kan ik nog niet zeggen, want ik had geen tijd om ze zelf eens uit te testen.Omdat ecologische dingen maken voor een ander natuurlijk niet voldoende is (en eigenlijk zelfs hypocriet genoemd zou kunnen worden), maakte ik voor mezelf ook een setje. Op zich gebruik ik niet zoveel make-up en dus ook niet zoveel wattenschijfjes per wasbeurt maar ieder schijfje uitgespaard is er toch eentje hé. Ook voor mezelf maakte ik een tasje, zodat ze mee kunnen op congres deze zomer. Voor mezelf gebruikte ik wel geen kurk maar gewoon een zwart stofje.Zelf kreeg ik natuurlijk ook een pakje. Kim had mijn naam getrokken en gaf mij een heel handige clutch. Door het lintje eraan denk ik dat ik deze zal gebruiken om mijn douchegerief in op te bergen, handig om samen met handdoeken en propere kleren nog te kunnen vastnemen.


Naast een pakje voor elkaar naaien, vroegen we ook of de mensen zin hadden om een vlagje te maken en op te sturen naar mij voor Davina (hihi, ze antwoordde nog al lachend dat we allemaal iets voor haar moesten maken, ze had eens moeten weten ;-) ), zo maakten we een grote vlaggenlijn (thanks Pieke Wieke voor de biais). Zaterdagochtend wist ik in ieder geval wat te doen, er kropen toch een paar uurtjes werk in, zeker omdat biais nogal graag opkrult voor zo'n grote hoeveelheden. Maar voor iemand als Davina heb ik dat er graag voor over.Binnenkort verschijnen hier zeker nog meer berichtjes over de blogmeet en alles wat er uit voortkwam, dus kom zeker eens piepen.
De blogmeet is op zich natuurlijk al heel leuk, maar er zijn nog een heleboel sponsors die het nog een tikkeltje leuker maken ;-).Een overzichtje van alle sponsors, in willekeurige volgorde:

Reacties

 1. Zaaaalig! Wat een leuke spulletjes, en een mooie tas ook! Die wattenschijfjes moet ik ook eens proberen denk ik :-) Ik kijk al uit naar nog wat meer berichten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Die wattenschijfjes zijn niet zo moeilijk, ze zijn alleen niet zo symmetrisch maar voor zoiets kan ik mij daar wel bij neerleggen

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja inderdaad, geluk ook met het weer en zo leuk dat we daar zo lang buiten konden zitten.

   Verwijderen
 3. Mooie swapcadeautjes zie ik hier. Ik kon er helaas niet bij zijn, hopelijk past de volgende datum wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het ook, hoe meer zielen hoe meer vreugd

   Verwijderen
 4. Ik ben blij dat gij in mijn team zat :)
  Merci voor al het werk, het stiekem samen bekokstoven enzovoort! Dikke zoen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. we waren een topteam! stiekem doen was echt wel leuk ;-) jij ook bedankt voor al je leuke ideeën

   Verwijderen
 5. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Tof gedaan! Davina had zo een mooie Vlaggenlijn zeker en vast niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'T was een plezier je te leren kennen en een toffe babbel met je te doen Delphine. Voor mij de eerste blogmeet maar een erg toffe ervaring. En nog bedankt voor het samenstellen van de vlaggenlijn, het resultaat was superspeciaal, zo lang en met al die vrolijke stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Inderdaad leuk om je te leren kennen, intussen volg ik je blog ook.

   Verwijderen
 7. Nog eens een dikke merci voor de mede organisatie, Delphine! Het was TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt allemaal super! En geweldig resultaat met de vlaggenlijn, merci voor al dat werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was een heel gezellige avond! bedankt om alle vlaggetjes aan elkaar te naaien, het resultaat is prachtig! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad echt een gezellige avond, voor ik het wist was het bijna middernacht.

   Verwijderen
 10. Dankuwel dat jij de vlaggenlijn in elkaar stak voor ons allemaal! Zoveel vlagjes! Hoeveel waren het er?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk die vlaggenlijn :) Had echt spijt dat ik er niet kon bijzijn. Ik hoop de volgende keer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik wil jou ook wel eens ontmoeten, hopelijk lukt een volgend keertje

   Verwijderen
 12. Wat een leuk uitwisselingsidee, leuk om er van alles over te lezen en wat hebben jullie het gezellig gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het was inderdaad heel gezellig, zeker voor herhaling vatbaar

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

een trui, een jurk,... neen dan toch een broek

oefenen op een v-hals

Een tussendoortje