Blogtour: Maya van BlouAanvankelijk zou dit een echte feestkledij week worden op de blog. Maar de blogtour voor let's sti(c)k together werd uitgesteld aangezien er veel niet klaar waren. Maar mijn Maya die raakte wel op de blog, al moest ik hiervoor ook nog last-minute foto's nemen.Deze Maya blogtour staat namelijk  in het teken van feestelijke Maya's en ook al was het vrij druk met naaien van pakjes voor de feestdagen, tegen zo'n leuk patroon kon ik geen nee zeggen.

Omdat ik al een jurk heb voor de feestdagen (die voor let's sti(c)k together dus ;-) ), ging ik nu voor een top die met de juiste accessoires ook feestelijk kan zijn maar evengoed gewoon gedragen kan worden. Want ook al lijkt het alsof mijn kleerkast eindeloos is (oké ze is nogal vol...), t-shirts heb ik eigenlijk niet zoveel en wel veel nodig. Want hier wordt toch wat afgezweet waardoor elke dag een proper t-shirt nodig is.

Het stofje komt oorspronkelijk uit de voorraad van mijn mama en glanst wat. Wat mij betreft feestelijk zonder overdreven te zijn dus. Ik koos voor de lange mouwen, wat maakt dat ik deze niet zal dragen op het kerstfeestje bij mijn oma waar het altijd extreem warm is, maar ik denk dat ik deze spaar voor oudjaar. Dat vieren we rustig thuis en dan is een comfortabele outfit die toch de nodige feeststemming uitstraalt wel leuk natuurlijk. Want comfortabel is deze wel, na de foto's trok ik hem niet meer uit die dag.Het cobalt patroon van Blou heb ik al een tijdje klaarliggen maar ik moet, tot mijn grote schaamte, toegeven dat ik het nog niet gemaakt heb. Nu het vrij koud is wacht ik daar nog eventjes mee af, tot het terug warm genoeg is voor zo'n mooie open rug.
Dit was dus het eerste patroontje van Blou dat hier gemaakt werd. Het aan elkaar plakken van de A4tjes zorgde naar 'goeie' gewoonte weer voor de nodige frustratie, maar don't worry je kan ook de A0 nemen en laten afdrukken bij de drukker, wat ik zeker ga doen maar nu had ik er eventjes geen tijd/geduld voor.
De handleiding is een echt pareltje, alles staat mooi stap voor stap uitgelegd per optie, want naast deze optie kan je ook nog voor aangeknipte mouwtjes of een jurk kiezen. En op die manier zit het patroontje snel in elkaar.


De rimpeltjes aan de zijkant en de hals (nu valt mij op dat ik die niet gefotografeerd heb, maar je vind een mooie foto hiervan bij An) vind ik persoonlijk het mooiste stuk aan dit patroon.

Omdat de foto's voor let's sti(c)k together al voor de kerstboom genomen werden en ik wat variatie wou, versierde ik tijdens de fotoshoot onze kast. Aangezien het standaard iets donkerder is in dat gedeelte van onze living, ging ik hier voor wat warmere tinten en bijhorende kaarsen. Ook al is de winter op zich niet mijn favoriete seizoen, de kerststemming kan ik wel appreciëren. Binnen foto's nemen blijft toch een uitdaging maar ik denk wel dat je het model kan zien en dat is het bijzonderste.Willen jullie dit patroontje ook maken? Ga dan snel hier een kijkje nemen, ook voor toekomstige mama's is een versie voorzien dus ook zij kunnen stijlvol de feesten tegemoet gaan in zelfgemaakte kledij. En wat meer is, deze week kan je met de code 'BLOUFEEST' 15% korting krijgen op je Cobalt, Maya of Maya mom patroon.

Neem ook zeker eens een kijkje bij de andere bloggers van de blogtour, zij tonen deze week ook allemaal een feestelijke Maya of Cobalt.

Babarum | Lielebeesje | Lunatiek | Vlijtig Liesje Knutselt | NaaiSGerief | Stannel | jurkjesmama | Blou | KaatjeNaaisels

Reacties

 1. ook een leuke T-shirt en die kan je na de feestdagen nog lang nadragen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, dat is inderdaad de bedoeling. Het is zo jammer om iets enkel op een feest te kunnen dragen

   Verwijderen
 2. Leuk! Ik kocht hem gisteren, met de feestcode ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Versies die feestelijk en toch heel draagbaar zijn, dat is helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi!! Feestelijk, maar ook zeker nog daarna draagbaar!! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof tshirt !! En sfeervolle foto’s !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Dan toch in 't lang

Let's stick together: vakantie