book review #shoothetboek


één van de kerstgeschenkjes die ik kreeg was een boekenbon. Ik kon dus boeken kopen zonder mij schuldig te voelen. Een naaiboek had de meest logische keuze geweest maar ik kan nu al niet meer volgen met alle patroontjes die ik wil maken. Romans probeer ik zoveel mogelijk op mijn e-reader te lezen om plaats uit te sparen en een kookboek kreeg ik al. Dus koos ik voor een fotografie boek. Ik wou geen boek vol met technische termen waardoor ik de moed zou verliezen, dus koos ik voor het boek Shoot! van Anki van zilverblauw.
Het boek voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, ik kon het helemaal doorlezen op één dag tijd en ben nu stap voor stap de DIY tips aan het uitvoeren. Hier vinden jullie alvast de eerste resultaten.


De opdracht die hierbij hoorde is om foto's te nemen en daarbij te kijken naar dingen die mij opvallen op mijn foto's. Mij valt het vooral op dat mijn foto's meestal nogal donker zijn in vergelijking met die in het boek. Nu zijn deze foto's grotendeels in of net na de kerstvakantie genomen waar voor mij gezelligheid centraal stond. Beelden vol natuurlijk licht zijn moeilijk te verkrijgen in dit seizoen.

Ik hoop alvast dat er nog een vervolg op komt met net iets moeilijkere opdrachtjes/uitleg zodat ik nog meer kan bijleren dan dat ik nu zal doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

een trui, een jurk,... neen dan toch een broek

oefenen op een v-hals

Een tussendoortje