de zoektocht naar het ideale patroon

Ik schreef al dat ik momenteel moeilijk mooie T-shirts en bloesjes vind in de winkels. De meeste zijn namelijk te los naar mijn zin.
Ik ging dus op zoek naar het ideale patroon om zelf iets te maken.
Als eerste testte ik een top met watervalhals uit een oude knip uit. Deze is zo'n succes dat ik jullie enkel deze snelle foto kan tonen want deze zit vaker in de was dan in de kast.
Mijn eerste test was dus al een topper en vanaf dat ik nog wat stoffenkrediet opgebouwd heb (door andere stofjes te verwerken) wordt er zeker nog een stofje voor gekocht.


Test twee was de Pam top uit la maison victor. Ik versmalde het patroon een beetje aan de zijnaden en ben al bij al tevreden van dit patroontje. Al is het voor mij nog altijd een beetje aan de wijde kant, maar het is geen 'zak'.
Dit stofje kocht ik vorige zomer bij Liesellove. Ik draag graag donkerblauw dus deze zal ook wel vaak gedragen worden, al hoop ik dat het snel te warm is voor lange mouwen en het in de kast kan tot de herfst.Binnenkort probeer ik nog het bloesje uit de nieuwe la maison victor uit en ook de dusty top.
Andere suggesties zijn nog altijd welkom.

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang