eens iets voor luie dagenVoor ons midweekje verlof vorige week kon Peter nog wel een joggingbroek gebruiken, zo eentje om aan te doen als je thuiskomt van een lange wandeling en je de modderspatten op je broek liever niet wilt uitsmeren over het hele huisje, zo eentje om tot 's middags in de zetel te hangen met een goed boek, zo eentje om tot aan de market dome te lopen om brood, ... Kortom een echte jogging dus. Door het extreem koude weer werd de jogging eigenlijk constant gedragen, maar niet om gewoon om brood te lopen, eerder onder een gewone broek als extra laagje (en in de zetel uiteraard ook).Ik maakte in het verleden al eens een marvin jogging voor hem (nog van voor de blog bestond), maar na veel wassen beginnen die pijpen toch wat kort te worden en wordt het tijd om iemand anders gelukkig te maken daarmee. Ik heb ook de indruk dat de boordjes onderaan de Marvin niet zo geliefd zijn. 

Deze joggingbroek verscheen in de LMV editie jan/feb 2018, oorspronkelijk met een rits ipv elastiek, bedoeld als chique joggingbroek. Nu ken ik mijn wederhelft goed genoeg om te weten dat een joggingbroek nooit voor deftig moet doorgaan en vond ik de tijdsinvestering in een rits niet de moeite waard. Een simpelere variant dus. Op het einde van ons midweekje liet Peter vallen dat deze jogging echt wel heel aangenaam is om te dragen, ik denk dus dat ik hem snel ga wassen zodat hij terug kan gedragen worden.Het stofje kocht ik op nieuwjaardagsdag met korting bij Cas en Nina, een leuk webwinkeltje dat er helaas intussen mee gestopt is. Jammer om te zien hoeveel leuke winkeltjes er stoppen en hoe vaak ik in een blogberichtje schrijf 'gekocht bij de uitverkoop van...' want ook over cas en nina zullen er zo'n berichten verschijnen binnenkort, aangezien ik ook daar nog enkele stofjes kocht op het einde (dit stofje kocht ik voor het einde).
Cas en Nina heeft uiteraard sinds de battle of the blogs een speciaal plaatsje bij mij en dan blijkt Deborah ook nog eens een superlieve te zijn.

Zonder de gulp met rits is dit een vrij snel projectje, ik knipte de stof op voorhand maar het naaien zelf deed ik op één avondje bij De Stoffenmadam.

Het t-shirt dat hij hierbij draagt is trouwens de Billie van Zonen09 in een stofje dat ik bij Pieke Wieke kocht.

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje, laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat jullie over mijn blog en naaisels vinden.

Populaire posts van deze blog

nog een playsuit

Nog eentje

Dan toch in 't lang